. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Jærgarden Kvalbein er en særdeles ettertraktet plass å arrangere bryllup.
De særegne lokalene våre gir bryllupsfesten en helt spesiell ramme. Våre bryllupslokaler skaper stemning og atmosfære som du vil lete lenge etter å finne maken til. Vi har arrangert nærmere 400 bryllup, og Wenche deler villig med seg av erfaringer og råd når dere velger Jærgarden Kvalbein som festlokale. Vi har laget en bryllupspakke som du kan finne her:
BRYLLUPSMENY
Bryllupsmenyen gjelder mat som serveres på Jærgarden, og i prisen er både oppdekking, personell og lokaler inkludert.
Ta kontakt om du vil ha mat levert et annet lokale.
Komponer meny ved å velge en forrett, en hovedrett og en dessert fra forslaget nedenfor.
Prisen på en tre-retters meny inklusiv leige av lokale er for 2018 kr 790.- pr pers (vi tar forbehold om prisjusteringer som følge av økning i råvarepriser med mer) I denne prisen er det og inkludert kaffe etter middagen og nattkaffe.
All annen drikke kommer i tillegg.
Blomkålsuppe
Broccolisuppe
Lakserose
Rekecoctail
Melon m/ spekeskinke
Oksesteik
Sursteik
Svinesteik
Røykt svinekam
Lammesteik
Hjemmelaget karamellpudding
Sviskegrøt
Sitronfromasj
Dronning Maud
Riskrem med bjørnebærsaus
Vaniljepanacotta
Jærgarden Kvalbein har opparbeidet seg et solid rykte som leverandør av god og velsmakende mat.
Vi har et bredt spekter av kunder som dekker alt fra bedrifter, private arrangement og lag/foreninger.
Gjennom samarbeid kan vi også tilby leie av bestikk, glass og steintøy til over 1000 personer. Vår største utlevering hittil var åpningen av ny fabrikk hvor vi leverte 4-retters middag til 430 personer. Alt lagt opp på tallerken (1720 enheter).
Vi leverer catering fra Stavanger i nord til Egersund i sør.
Transportkostnader levert på døren kommer i tillegg.
I nærområdet vårt Klepp, Time og Hå tar vi 150,-
For levering til Gjesdal, Sandnes, Forus og Sola tar vi 400,-
**Vi tar forbehold om prisjusteringer som
følge av økte råvarepriser m.m.
Gjennom vårt samarbeid med Coop Jærhagen, Mega M44 ( kafèen og delikatessen) og Prix Orre kan du bestille våre koldtbord, smørbrød og tapas, hente varene og levere returen fra bestillingen også der.
CATERINGMENY
Cateringmenyen gjelder mat som leveres ut fra Jærgarden.
Transportkostnader levert på døren kommer i tillegg.
I nærområdet vårt Klepp, Time og Hå tar vi 150,-
For levering til Gjesdal, Sandnes, Forus og Sola tar vi 400,-
Oksestek
Med gulrøtter, ertestuing, kokte poteter, saus
Pris pp – kr 220,-
Fylt eller røykt svinekam
Med rødkål, gulrøtter, grønne erter, kokte poteter, saus
Pris pp – kr 220.-
Sursteik
Med rosenkål, gulrøtter, kokte poteter, saus
Pris pp – kr 240.-
Rosmarinmarinert lammesteik
Med rosenkål, gulrøtter, poteter, saus
Pris pp – kr 240.-
Kyllingfilet
Med fløtegratinerte poteter, ternede rotgrønnsaker, paprikasaus
Pris pp – kr 220.-
Bressert svinribbe surra i bacon
Sauterte rotgrønnsaker, salviesjy og kokte poteter
Pris pp – kr 220.-
Kjøttkaker
Med gulrot, ertestuing og kokte poteter
Pris pp – kr 215.-
Komle
Med saltkjøtt, pølse, bacon, kålrotstuing, potet og baconfett
Pris pp – kr 220.-
Pris pr. pers. (kr. 245,-)
Varmretter:
Kylling og Jærgarden sine hjemmelagde
Karbonader
Kjøttpålegg:
Roastbeef og amerikansk skinke
Fra havet:
Reker og røykt laks
Salater:
Waldorfsalat, eggesalat, potetsalat, grønn salat
m/ dressing
Diverse:
Løk, eggerøre, brød og smør.
Tilleggsliste: ( pris i parantes)
Laksesuppe (kr 70.-) Pastasalat m/kylling eller skinke ( kr 25.-)
Aspic ( kr 15.-) Kyllingsuppe (kr 70.-) Chili laks ( kr 25.-) Rødbetsalat (kr 12.-) Taresuppe ( kr 70.-) Fiskekaker ( kr 5.-) Kaperssalat ( 10.-) Foccatiabrød ( kr 15.-) BBQ-marinerte kyllingkubber ( kr 20.- pr.stk) Remulade ( kr 5.-)
Alternativ 1:
grillribbe, chili og knekkebrødgratinert laks, pølse:
Pr pers kr 225.-
Alternativ 2:
grillribbe, chili og knekkebrødgratinert laks, marinert lam, pølse og hamburger:
Pr. pers kr 275.-
Alternativ 3:
grillribbe, chili og knekkebrødgratinert laks, kylling, marinert lam, pølse og hamburger:
Pr pers kr 350.-
Til alle våre grillmenyer serverer vi følgende:
Pris pr pers:
6 forskjellige sorter kr 275.-
8 forskjellige sorter kr 325.-
Foccatiabrød følger tapasmeny gratis
Du kan velge mellom følgende retter:
Varme retter:
Spicy kjøttboller i BBQ-saus
Dadler med baconbelte
Chili og knekkebrødgratinert laks,
Rosmarinmarinert lammespyd
Krydderpølser i biter
Kylling og past i karrysaus
Saltkokte småpoteter
Aromasopp med krydderost og baconbelte
Pai med skinke
Pai med kylling
Pai med kjøttdeig
Marinert spareribs
Kalde retter:
Chilimarinert scampi
Pastasalat med skinke eller kylling
Håkyllingsalat med rista pinjekjerner, rødløk og ost
Lefserull med røykelaks og sennep
Lefserull med kylling og ruccola
Tomatpesto
Broccolisalat
Biffgryte pp – kr 180.-
m/valgfritt ris, potetmos, salat, dressing
Gryterett pp – kr 165.-
med kjøttdeig, ris, potetmos, salat, dressing
Lammegryte pp – kr 220.-
med poteter, rosenkål
Viltgryte pp –kr 220.-
valgfritt ris, potetmos , salat, dressing
Kyllinggryte pp – kr 180.-
Kylling i karri og pasta m/råkostsalat, dressing og foccatiabrød
Lasagne pp – kr 155.-
med salat, dressing, brød, smør
Laksesuppe pp – kr 140.-
m/laks, reker, rotgrønnsaker, karvebrød, smør
Grønnsaksuppe – kr 130.-
med kjøttdeig, krydderost og foccatiabrød
Kyllingsuppe – kr 130.-
tomatisert med rømme, ost og foccatiabrød
Kyllingsuppe – kr 130.-
med karri og foccatiabrød
Lunchtallerken:
Kuvertkoldtbord anrettet på porselenstallerken med:
Karbonade, kylling, reker, røkelaks, roastbeef. Løk, potetsalat, eggesalat, eggerøre, brød og smør.
Pr pers kr 180.-
Spekemat:
Fire sorter spekepålegg: spekeskinke, fenalår, salami, salamisving.
Diverse: eggerøre, potetsalat, rømme, flatbrød.
Pr pers kr 190.-
Tillegg: Rømmegrøt
Pr pers kr 45.-
Smørbrød:
Karbonade
Roastbeef
Amerikansk skinke
Reker
Røykt laks
Pris pr. stk. kr. 37,-
Kaker:
Oldemorkake kr 500,-
Sjokoladekake kr 450,-
Marsjepankake kr 550,-
Ostekake kr 500,-
Lunchbrød:
Hjemmelaget løkbrød
med karbonade, løk og hamburgerdressing
eller kylling, bacon, ruccola og karrimajones
Pris pr stk kr 75,-
Rekecoctail – kr 80.-
Lakserose – kr 75.-
Laksesuppe m/reker og blåskjell – kr 85.-
Blomkålsuppe – kr 75.-
Broccolisuppe – kr 75.-
Taresuppe m/blåskjell og reker – kr 95.-
Spekeskinke m/melon – kr 80.-
Karamellpudding – kr 65.-
Multekrem – kr 75.-
Dronning Maud kr 65.-
Sitronfromasj – kr 60.-
Sviskegrøt – kr 60.-
Riskrem – kr 75.-
Vaniljepanacotta kr 65,-
Jula nærmer seg med raske skritt, og i mange bedrifter, lag og foreninger har ein allerede starta planlegginga av juleavslutning for sine.
Til julefeiringa høyrer også mykje god mat. Og da er det vel bare naturlig at ein til juleavsluttninga tek ein liten forsmak på alt det gode som venter i julehelga.
På Jærgarden Kvalbein har vi tilbud både til dei som vil holde selskapet i eigne lokaler (Catering), og til dei som vil koma til dekka bord.
(min. 10 pers levert på døra)
Juleribbe:
m/rødkål,svisker, kokte poteter og saus.
Pr pers kr 350.-
Pinnekjøtt:
m/ kålrotstuing, fett og kokte poteter.
Pr pers. kr 365.-
Julemiddag buffè: ribbe, pinnekjøtt, medister med tilbehør
Pr pers. Kr 425.-
Dessert:
Riskrem m/ bjørnebærsaus
Pr pers. Kr 75.-
Karamellpudding:
m/ krem og karamellsaus
Pr pers. Kr 65.-
Dronning Maud fromasj
m/ bringebærsaus
Pr pers. Kr 65.-
Du kan også få TAPAS – KOLDTBORD – ELLER ANNEN MIDDAG
sjå www.jaergarden.no
”Har dere travle tider før Jul, la julebordet bli ein Årsfest i februar –mars.”
For bestilling og info kontakt Wenche
Kalkunbryst (leveres varm)
med waldorfsalat
Dadler med baconbelte (leveres varm)
Jærgardens heimelage julesylte med rødbetsalat
Chiligratinert laks (leveres varm)
med remulade
Juleskinke med dijonsennep
Pastasalat med kylling
Reker med eggesalat
Heimebaka brød, foccatiabrød og smør.
Dette er eit variert og smakfullt «koldtbord»
som me har fått svært gode tilbakemeldinger på tidligere.
Pris pr pers kr 335.-
Ønsker dere å toppe med litt riskrem kan det leveres til kr 75.- pr pers.
Håper dette vil falle i smak.
For bestilling spørsmål eller andre ønsker ta kontakt med Wenche
tlf 51 43 94 94 eller mob 48 00 32 65
Vennlig hilsen
Jærgarden Kvalbein
Wenche og Kåre
Jærgarden Kvalbein har to tilstøtende selskapslokale der materialer fra stranda seilskuter og tjukke gråsteinsmurer skaper en helt spesiell stemning og atmosfære.
I stallen som er det minste lokalet har vi plass til ca. 55 personer. Her er treverk fra en 200 år gammel skipsside brukt som vegg mot kjøkkenet, og dekksbjelker er bærende konstruksjon mellom hovedetasje og en hems med to sittegrupper. Bilder av skip som har stranda vitner om en dramatisk fortid.
Maskinhuset er det største lokalet vårt, og her er det plass til ca. 100 gjester. Dette rommet ble påbygd i 1950-åra når traktor og redskaper kom til gården. Her er det høyt og luftig under taket, og gjennom vinduene, som er tro kopi fra det gamle fjøset, har du god utsikt til tunet med tilhørende grillavdeling.
Vi har vanligvis skjenkeløyve på øl, vin samt brennevin til slutta lag.
SELSKAPMENY
Selskapsmenyen gjelder mat som serveres på Jærgarden, og i prisen er både oppdekking, personell og lokaler inkludert.
Taresuppe – kr 110.-
m/reker og blåskjell
Wenches laksesuppe – kr 95.-
m/rotgrønnsaker, laks, reker, blåskjell
Kyllingsalat – kr 80.-
m/ristede pinjekjerner, mozarella, sherrytomater og rødløk
Rekecoctail – kr 95.-
Reker servert på salatseng i ekte kamskjell med toast og dressing
Lakserose – kr 85.-
Røykelaks med eggerøre, rømmedressing og toast
Krabbe på salatseng – kr 90.-
Med snøfriskdressing
Blomkålsuppe – kr 85.-
Broccolisuppe – kr 85.-
Sursteik – kr 315.-
Med rosenkål, gulrøtter, waldorfsalat, tyttebær, kokte poteter og saus
Rosmarinmarinert lammesteik – kr 325.-
Med rosenkål, ternede rotgrønnsaker, waldorfsalat, rødvinssaus, kokte poteter
Helstekt svinefilèt – kr 295.-
Med sauterte grønnsaker og fløtesaus
Hjortesteik – pris på forespørsel
Rosenkål, gulrøtter, waldorfsalat, tyttebær, kokte poteter, viltsaus
Reinsdyrsteik – pris på forespørsel
Rosenkål, gulrøtter, waldorfsalat, tyttebær, kokte poteter, viltsaus
Bressert svineribbe – kr 295.-
Surra i bacon med sauterte rotgrønnsaker, salviesky og kokte poteter
Kyllingfilèt – kr 290.-
Sauterte grønnsaker, fløtegratinerte poteter, paprikasaus eller bbq saus
BIFF – Ytrefilet – pris på forespørsel Fløtegratinerte poteter, broccoli, sauterte grønnsaker, sjampinjongsaus eller peppersaus
Marinert svinenakke – kr 290.-
Sauterte grønnsaker, saltbakte småpoteter
Oksesteik – kr 295.-
Med rosenkål, gulrøtter, tyttebær, kokte poteter og saus
Lammegryte – kr 285.-
Med rotgrønnsaker, kokt ris og grønn salat
Ovnsbakte lammeskankar – kr 295.-
Med potetpurè, terna rotgrønnsaker og tomatisert saus
Røykt svinekam – kr 270.-
Med surkål, gulrøtter, kokte poteter og saus
Svinesteik – kr 270.-
Med surkål gulrøtter, kokte poteter og saus
Til alle våre grillmenyer serverer vi også følgende:
Råstekt potet, foccatiabrød
Potetsalat, grønn salat og waldorfsalat.
Remulade, peppersaus, bbq saus, løk og dressing.
Alternativ 1:
Grillribbe, chili og knekkebrødgratinert laks og pølse.
Pr.pers kr. 275,-
Alternativ 2:
Marinert lam, grillribbe, chili og knekkebrødgratinert laks, pølse, hamburger
Pr.pers kr. 325,-
Alternativ 3:
Marinert lam, grillribbe, chili og knekkebrødgratinert laks, pølse, hamburger, kylling
Pr.pers kr. 375,-
Dessertbord:
Pr pers kr 125,-
Karamellpudding, Dronning Maud, sitronformasj
Sjokoladefondant – kr 105 -.
Med vaniljeis, mangocoui og granateple
Karamellpudding – kr 95.-
Jærgarden sin heimelaga karamellsaus og krem
Dronning Maud – kr 95.-
Med bringebærsaus
Fruktcoctail – kr 105.-
½ ananas med frukt og iskrem
Fjellets dronning i livets vann – kr 105.-
Lune whiskymarinerte multer og pistasjis
Multekrem – kr 98.-
Likørmarinerte bjørnebær – kr 98.-
Med vaniljeis, krem og sjokoladepynt
Riskrem – kr 90.-
Med bjørnebærsaus
Sitronfromasj – kr 88.-
Med bringebærsaus
Sviskegrøt – kr 88.-
Med sukker og fløte
Lunchtallerken
Dagtid kr 210.- / Kveldstid kr 250.-
Kylling, hjemmelagde karbonader med løk, og potetsalat.
Pålegg: Røykelaks med eggerøre. Reker med eggsalat, brød og smør
Smørbrød
Karbonade
Roastbeef
Amerikansk skinke
Reker
Røykt laks
Pris pr stk – kr 65.-
Kaker
Oldemorkake
Fløtekake
Pris pr stk – kr 500.-
Marsjepankake
Pris pr stk – kr 550.-
Varmretter:
Kylling og Jærgarden sine hjemmelagde karbonadar
Kjøttpålegg:
Roastbeef og amerikansk skinke
Fra havet:
Reker og røykt laks
Salater:
Waldorfsalat, eggesalat, potetsalat, grønn salat m/ dressing
Diverse:
Løk, eggerøre, brød og smør.
Pris pr. pers. (kr. 325,-)
Kan bygges på/forandres etter ønske med for eks. supper, gryteretter eller «Jærske småretter»
Pris ved forandringer gis på forespørsel
Pris pr pers:
6 forskjellige sorter kr 335.-
8 forskjellige sorter kr 385.-
Det medfølger gratis focaccia brød til alle tapasmenyer
Du kan velge mellom følgende retter:
Varme retter:
Spicy kjøttboller i BBQ-saus
Dadler med baconbelte
Chiligratinert laks
Rosmarinmarinert lammespyd
Krydderpølser i biter
Kylling og past i karrysaus
Saltkokte småpoteter
Aromasopp fylt med krydderost med baconbelte Pai med skinke
Pai med kylling, skinke eller kjøttdeig
Jærgardens fiskekaker i sjampinjongsaus
Kalde retter:
Chilimarinert schampi
Pastasalat med skinke eller kylling
Håkyllingsalat med ristede pinjekjerner, rødløk og ost
Bønnesalat med chilisaus
Lefserull med røykelaks og sennep
Lefserull med kylling og ruccola
Tomatpesto
Fetaost
På Jærgarden Kvalbein har vi en herlig uteplass. Her kan vi lett servere over 100 gjester. Vi har laget et trivelig miljø, med halvt overbygg, stor grill og sittegrupper (benker/bord). Her tilberedes de deiligste retter på grillen, og fra kjøkkenet kommer sauser, salater og diverse annet garnityr. Dette er en smaksopplevelse som hører sommeren og en god blåtur til. Vil du legge litt ekstra i arrangementet kan vi legge opp aktiviteter her, eller i tilknytting til den tre km lange stranda som ligger bare 800 meter fra Jærgarden Kvalbein. Skulle været slå seg vrangt, stiller vi selskapslokalene våre til disposisjon. Dette er en perfekt kombinasjon.
Til alle våre grillmenyer serverer vi også følgende:
Råstekt potet, foccatiabrød
Potetsalat, grønn salat og waldorfsalat.
Remulade, peppersaus, bbq saus, løk og dressing.
Alternativ 1:
Grillribbe, chili og knekkebrødgratinert laks og pølse.
Pr.pers kr. 275,-
Alternativ 2:
Marinert lam, grillribbe, chili og knekkebrødgratinert laks, pølse, hamburger
Pr.pers kr. 325,-
Alternativ 3:
Marinert lam, grillribbe, chili og knekkebrødgratinert laks, pølse, hamburger, kylling
Pr.pers kr. 375,-
Dessertbord:
Pr pers kr 125,-
Karamellpudding, Dronning Maud, sitronformasj
Så er ein herlig sommer på hell, og det er tiden da vi ser litt fremover for å planlegge aktiviteter utover høsten/ vinteren.
Jula nermer seg med raske skritt… og i mange bedrifter, lag og foreninger har ein allerede starta planlegginga av juleavsluttning for sine.
Til julefeiringa høyrer også mykje god mat. Og da er det vel bare naturlig at ein til juleavsluttninga tek ein liten forsmak på alt det gode som venter i Julehelga.
Her på Jærgarden Kvalbein har me allerede bestillt dei beste råvarene for å tilberede våre populære juleretter etter beste jærske tradisjoner.
På Jærgarden Kvalbein har me tilbud både til dei som vil halde selskapet i eigne lokaler ( sjå cateringmeny), og til dei som vil koma til dekka bord her hos oss.
Lørdager i nov.og des
Koldtbord
m/ pålegg, spekemat, reker, røykelaks
waldorfsalat, eggesalat, råkostsalat
eggerøre, brød og smør
Juleribbe
m/ rødkål, svisker, kokte poteter og saus
Pinnekjøtt
m/ kålrotstuing, fett, sandefjordsmør
og kokte poteter
Medisterkaker og pølse
Dessertbord
3 forskjellige desserter
Musikk fra 22.00 til 01.00
Pris pr pers kr 690.-
Mandager t.o.m. Torsdager
Et så mykje du orker fra vår middagsbuffè som inneheld:
Juleribbe
m/ rødkål, svisker, saus og kokte poteter
Pinnekjøtt:
m/ kålrotstuing, fett, sandefjordsmør
og kokte poteter
Medisterkaker og pølse.
Dessertbord
3 forskjellige desserter
Pris pr pers:
Dagarrangement kr 430.-
Kveldarrangement: kr 490.-